Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск стартира анкета в

...
Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск стартира анкета в
Коментари Харесай

Мъск пусна анкета дали трябва да остане начело на Twitter

Главният изпълнителен шеф на Twitter Илон Мъск започва анкета в платформата на обществената медия с въпрос дали би трябвало да се отдръпна като началник на компанията, като добави, че ще се съобрази с резултатите й.

Приключването на анкетата е планувано за понеделник към 11:20 ч. GMT, макар че милиардерът не даде детайлности по кое време ще се отдръпна, в случай че резултатите от анкетата покажат, че би трябвало да го направи.

По-късно, отговаряйки на консуматор в Twitter, Мъск съобщи: " Нямам правоприемник " по отношение на възможна промяна на изпълнителния шеф.

Миналия месец Мъск съобщи пред съд в Делауеър, че ще понижи времето си в Twitter и вероятно ще откри нов водач, който да ръководи компанията.

Допитването идва след актуализацията на политиката на Twitter, която забрани сметки, основани само за разпространение на други компании в обществените медии, и наличие, което съдържа връзки или потребителски имена за конкурентни платформи.

Минути преди анкетата Мъск се извини и написа в Туитър: " Оттук нататък ще има гласоподаване за огромни промени в политиката ни "./БГНЕС, Ройтерс

Вашингтон / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР