Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск

...
Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск
Коментари Харесай

До края на годината: Мъск търси нов шеф на Twitter

Главният изпълнителен шеф на Twitter Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, уточни, че към края на 2023 година ще бъде " добър миг " да се откри някой различен, който да ръководи компанията, когато той чака платформата за обществени медии да се стабилизира.

" Мисля, че би трябвало да консолидирам организацията и просто да се уверя, че е във финансово устойчиво състояние и че продуктовата пътна карта е ясно изложена “, сподели Мъск, говорейки виртуално на Световната държавна среща на върха в Дубай, когато беше запитан дали е разпознал нов основен изпълнителен шеф на Twitter и по кое време този човек ще бъде нает, оповестява Ройтерс.

" Не знам, допускам, че евентуално към края на тази година ще е подобаващ миг да се откри някой различен, който да ръководи компанията, тъй като мисля, че тя би трябвало да бъде в постоянна позиция към, знаете ли, в края на тази година ", сподели той.

На 21 декември предходната година Мъск написа в Twitter, че ще подаде оставка като основен изпълнителен шеф " незабавно щом намеря някой задоволително малоумен, с цел да поеме работата! "

Дни по-рано Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, организира анкета в платформата на обществените медии дали би трябвало да се отдръпна като основен изпълнителен шеф на Twitter, като болшинството от интервюираните споделиха, че би трябвало да направи това.

The new CEO of Twitter is amazing
— Elon Musk (@elonmusk)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР