Главният изпълнителен директор на Туитър (Twitter) Параг Агравал заяви, че

...
Главният изпълнителен директор на Туитър (Twitter) Параг Агравал заяви, че
Коментари Харесай

Бъдещето на туитър е несигурно, обяви изпълнителният директор

Главният изпълнителен шеф на " Туитър " (Twitter) Параг Агравал съобщи, че бъдещето на обществената медия е нестабилно след приключването на договорката за придобиването й от милиардера и притежател на автомобилната компания " Тесла " (Tesla) Илон Мъск, след което " Туитър " ще стане частна компания. Агравал е направил изявлението на заседание на чиновници на компанията, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" След като договорката завърши, не знаем в каква посока ще се насочи онлайн платформата ", предизвести Агравал.

Мъск ще се причисли по-късно през днешния ден към екипа на " Туитър " за сесия, в която ще се коментират въпроси, свързани с бъдещите проекти за развиване, оповестиха от компанията на чиновниците си.

На този декор китайското външно министерство съобщи, че няма учредения за появилите се спекулации, че Пекин може да се опита да окаже въздействие върху производителя на електрически автомобили " Тесла " в посока на наличието на американската обществена медия " Туитър ". Това съобщи представителят на китайското външно министерство Уан Уенбин.

Приблизително половината от колите " Тесла ", продадени в международен мащаб през 2021 година, са създадени в завода в Шанхай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР