Главният изпълнителен директор на Tesla Inc (TSLA. O) Илон Мъск

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Inc (TSLA. O) Илон Мъск
Коментари Харесай

Илон Мъск има близнаци с един от топ мениджърите си: Business Insider

Главният изпълнителен шеф на Tesla Inc (TSLA. O) Илон Мъск и Шивон Зилис, топ управител в неговия стартъп за мозъчни чипове Neuralink, имат близнаци през ноември 2021 година, заяви Business Insider в сряда.

През април Мъск и Зилис подават молба за смяна на името на близнаците, с цел да " носят семейството на татко си " и да съдържат семейството на майка си като част от второто им име, се споделя в отчета, като се цитират правосъдни документи.

Месец по-късно арбитър от Тексас утвърждава петицията, се споделя още в отчета.

Резюме на правосъдния акт в услугата за правни проучвания Westlaw демонстрира, че на 11 май съдията е подписал " Заповед за смяна на имената на няколко деца " след подадена на 25 април тази година молба за смяна на името от Мъск и Зилис.

В отчета се споделя, без да се цитира източник, че Зилис наскоро е бил спряган за един от хората, които Мъск би могъл да употребява, с цел да ръководи Twitter Inc (TWTR. N) след договорката за придобиване на стойност 44 милиарда $.

36-годишната Зилис е посочена в профила си в LinkedIn като шеф на интервенциите и специфичните планове в Neuralink, чийто съосновател и ръководител е 51-годишният Мъск. Тя стартира работа в компанията през май 2017 година, същия месец, в който е назначена за шеф на план в региона на изкуствения разсъдък в Tesla, където работи до 2019 година

Според профила ѝ в LinkedIn тя е член на управителния съвет на компанията за проучвания в региона на изкуствения разсъдък OpenAI, чийто съосновател е Мъск.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР