Главният изпълнителен директор на Tesla Inc. Илон Мъск представи изцяло

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Inc. Илон Мъск представи изцяло
Коментари Харесай

Tesla представи Cybertruck - изцяло електрически пикап

Главният изпълнителен шеф на Tesla Inc. Илон Мъск показа напълно електрически пикап Cybertruck на събитие в Лос Анджелис. Превозното средство е с начална цена от 39 900 $, съобщи „ Ройтерс "

Пикапът в действителност има футуристичен тип, който сме привикнали да виждаме единствено във филмите.
Интериорът на Cybertruck също е прекомерно необикновен: два реда седалки, огромен екран в центъра на предното табло и необикновен волан.

Всички версии на пикапа ще разполагат със системата за автопилот.
Пакетът за „ самоуправление " ще коства 7000 $, в случай че потребителите го поръчат през днешния ден и са склонни да чакат самостоятелните функционалности, които занапред ще бъдат развивани.
Мъск твърди, че Cybertruck може да форсира от 0 до 60 км/ч за по-малко от 6,5 секунди за базовия мотор и за 2,9 секунди за високия клас. Версията от междинен клас реализира това за 4,5 секунди.

Базовата версия на Cybertruck, която е с един мотор, може да издържи 400 км с едно зареждане. Версията с два мотора, която ще коства 49 900 $, ще устоя към 480 км, а тази с три мотора ще е на цена от 69 900 $ за 804 км.

Компанията чака производството на най-евтините модели Cybertruck да стартира в края на 2021 година, а на тези с три мотора - през 2022 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР