Главният изпълнителен директор на Tesla Inc. и SpaceX и председател

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Inc. и SpaceX и председател
Коментари Харесай

Мъск: X.com официално заменя домейна на Twitter

Главният изпълнителен шеф на Tesla Inc. и SpaceX и ръководител на X Corp. Илон Мъск разгласи в петък финала на " цялостната промяна на Twitter в " X ", като домейнът публично става x.com., заяви БНР.

" Всички съществени системи към този момент са на x.com ", написа Мъск в обществената медийна платформа. Това значи, че въвеждането на twitter.com във вашия интернет браузър към този момент ще пренасочва към обичания домейн на Илон Мъск x.com. В обявата той също по този начин прикачи фотография на новото лого на платформата. Сега също по този начин се появява известие в долната част на страницата за вход в " X ", което гласи: " Уведомяваме ви, че променяме нашия URL адрес, само че вашите настройки за дискретност и отбрана на данните остават същите ".

Отминаха дните, когато хората назоваха късите известия в платформата туитове, със синьо и бяло лого на птица. Въвеждането от консуматори на уеб страницата към този момент се назовава " обява ", а логото е просто бяла писмен знак " X " на черен декор. Мъск има дълга история с URL адреса на x.com, стартирайки бизнес под това име през 1999 година, който в последна сметка се слива с това, което ще стане PayPal. За тази модерна версия на компанията Мъск планува тя да стане сходно на WeChat " приложение за всичко ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР