Главният изпълнителен директор на Tesla Илън Мъск потвърди чрез Twitter,

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Илън Мъск потвърди чрез Twitter,
Коментари Харесай

Мъск потвърди, че в колите на Tesla ще може да се гледа съдържание от YouTube и Netflix

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск удостовери посредством Twitter, че притежателите на коли от марката скоро ще имат достъп до Netflix и YouTube. Те ще могат да гледат наличие от платформите на екрана на своите коли.

Въпреки че звучи рисково, защото няма по какъв начин шофирането да се съчетава с гледане на телевизия, технологията ще работи единствено когато автомобилът не се движи, написа Pocket-lint. По думите на Мъск обаче напълно скоро притежателите на Tesla ще могат да гледът наличие от платформите, даже когато колата се движи. Това ще стане обаче при съществуването на режим за самостоятелно ръководство. Тогава колата ще е способна да се ръководи сама, до момента в който пасажерите в нея гледат филми.

В поста в обществената мрежа Мъск разказва новата технология, по която работи компанията му като извънредно улеснение с удобни седалки и доста добра аудио система. Въпреки че подобен план мъчно може да се приключи за къс интервал от време, обезпечаването на способи за развлечение по време на пътешестване не е ново за Tesla.

Американският авто производител преди добави необятна гама от игри към системите на колите, с цел да не скучаят водачите, когато им се постанова да чакат в автомобила си.

Tesla залага на много по-иновационен, а не стандартен метод за интериора на своите коли. Още от ранните дни на Model S, водачите са изразявали възхитата си от дребните елементи като това, че звукът на музиката автоматизирано се усилва.

Model 3 e най-подходящата версия от колите на компанията, в която да се гледат филми поради дизайна на екрана. Екраните в колите на Tesla нормално са по-големи от тези на останалите коли. Това е огромно улеснение съгласно експертите, защото притежателите на автомобил на марката могат да гледат обичания си сериал, до момента в който го зареждат.
 Tesla се срина с 11% след следващ слаб доклад
Tesla се срина с 11% след следващ слаб доклад

Производителят на електрически автомобили се отхвърли от задачата си " да е печеливша всяко тримесечие " и се концентрира върху растеж
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР