Главният изпълнителен директор на SpaceX, Tesla и Boring Company е

...
Главният изпълнителен директор на SpaceX, Tesla и Boring Company е
Коментари Харесай

Защо Илън Мъск започна да продава огнехвъргачка?

Главният изпълнителен шеф на SpaceX, Tesla и Boring Company е прочут с това, че прави смели обещания за периоди, които постоянно не може да съблюдава. Затова когато през декември Илън Мъск съобщи, че когато продаде 50 000 шапки с логото на Boring Company, ще стартира да продава огнехвъргачка, малко хора му повярваха. На Бъдни вечер той написа в Twitter, че броя е достигната и малко известие " скоро! ".

И явно това е едно от обещанията, които той ще съблюдава - тъй като огнехвъргачката е тук. Редица консуматори видяха, че интернет адреса boringcompany.com/flamethrower към този момент води към страница, която е лимитирана с ключова дума. И няколко от тях съумяха да я познаят: " flame ". За страдание, към този момент е заменена.

Но зад нея стои страница, на която почитателите на Мъск ще могат да си закупят огнехвъргачка за 600 $. Има нейна фотография с надпис " На фотографията е първообраз ", а описанието споделя: " Във финалната версия тя ще е по-добра ".

Трудно ни е да отговорим за какво Мъск го прави. Можем единствено да посочим, че приходите от шапките доближават над 1 милион $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР