Главният изпълнителен директор на OpenAI, Сам Алтман, остава мълчалив относно

...
Главният изпълнителен директор на OpenAI, Сам Алтман, остава мълчалив относно
Коментари Харесай

Сам Алтман: Имаме тайни, за които не сме готови да говорим

Главният изпълнителен шеф на OpenAI, Сам Алтман, остава безмълвен по отношение на секретния Q* план на компанията. В изявление с Лекс Фридман, той съобщи, че не може да приказва за тайната разработка.

" OpenAI не е добра в пазенето на секрети ", сподели Алтман на Фридман. Но шефът на компанията отхвърли да приказва за секретния Q* план.

" Не сме подготвени да приказваме за това ", малко отговори Алтман.

" Виждате ли, само че отговор като този значи, че има защо да приказваме ", отвърна Фридман.

В опит да се отклони тематиката, основният изпълнителен шеф направи неразбираеми изказвания по отношение на " работата на OpenAI върху всички типове проучвания ".

" Все още не сме разрушили кода ", приключи многозначително той.

Изглежда, че тези самопризнания са сходни на други, които сме чували за Q*, откогато научихме за съществуването му при изненадващото уволняване на Алтман от OpenAI.

Q* " може да взема решение математически проблеми, които не е виждал преди. Проектът обезпечава невъобразим до момента прогрес във действието на AI, написа The Information по време на раздора в OpenAI.

В следващи отчети Ройтерс означи, че вътрешни хора настояват, че моделът е кадърен да " взема решение математика на равнище възпитаници в начален клас ".

Изглежда, че OpenAI в действителност са постигнали голям пробив в изчислителните разсъждения, само че какъв брой огромен скок ще бъде това, остава да забележим. Засега Сам Алтман отхвърля да дава информация за тайния AI план.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР