Главният изпълнителен директор на Ирландския имигрантски съвет, Брайън Килоран, говори

...
Главният изпълнителен директор на Ирландския имигрантски съвет, Брайън Килоран, говори
Коментари Харесай

„Паника“ в украинската общност в Ирландия заради плановете за намаляване на плащанията

Главният изпълнителен шеф на Ирландския имигрантски съвет, Брайън Килоран, приказва за суматохата, която изпитват украинските представители в Ирландия по отношение на проектите на кабинета да понижи заплащанията на хората в предпазено настаняване.

„ Има доста комплициране, доста отчаяние и най-впечатляващата дума, която съм виждал от един от украинските представители, с които работим, е суматоха. Паниката, която се популяризира в украинската общественост в Ирландия през днешния ден “, сподели той пред Morning Ireland на радио RTÉ.

„ Защо ние като страна сме в позиция, в която дестабилизираме тази общественост тук, където те вършат всякакво старания през последните няколко месеца, през последните две години да се интегрират, да стартират работа в Ирландия. Войната в Украйна продължава. Руската експанзия в Украйна продължава.

„ Украинската общественост счита, че няма безвредно място в Украйна, където да се върне. И те поставят всички старания в тази страна, с цел да се интегрират и да станат самодостатъчни. ”

В от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР