Главният изпълнителен директор на Ineos Automitve застана зад аргумента, че

...
Главният изпълнителен директор на Ineos Automitve застана зад аргумента, че
Коментари Харесай

Здравият разум започва да си пробива път. Още един автомобилен производител заговори за опасностите от безалтернативно, „EV only“, бъдеще

Главният изпълнителен шеф на Ineos Automitve застана зад аргумента, че разнообразието е наложително.

Макар Toyota да е най-известната марка, която се разгласи против концепцията за решение за въглеродна индиферентност в автомобилния сегмент единствено с електрически транспортни средства, от ден на ден автомобилни производители се изричат от всеки път и споделят същото мнение. Последният за момента е Ineos Automotive, производител на офроудъра Grenadier.

Autocar оповестява, че Лин Калдер намерено е предположилa, че методът, учреден единствено на електрически автомобили, няма да проработи. В изявление на конференцията „ Електрифицирани “ на Обществото на производителите и търговците на коли (SMMT) Калдър съобщи, че салдото сред електричество, хибрид и водород е най-хубавата композиция, като повтори мнението на Toyota.

„ Постоянно приказваме за електрически транспортни средства “, сподели Калдер. „ Мисля, че това е много рисково. Мисля, че ще ни е нужна композиция. Мисля, че се нуждаем от проект, тъй като сега, в случай че просто кажем, че електрическите транспортни средства са пътят напред за Обединеното кралство и това е всичко, което ще имаме, мисля, че има риск да се провалим и риск, че ще бъде скъпо. “

В момента Ineos разполага с дизелови и бензинови версии на пикапите Grenadier и Grenadier Quartermaster, само че създава и версия на SUV с водородни горивни кафези. Освен това през идващите няколко години марката чака по-малък електрически офроудър.

След опровергаване от страна на няколко други значими фигури на конференцията, Калдер удвои изказванията си, наблягайки по какъв начин електрическите автомобили не са решение, което дава отговор на потребностите на всеки. Какво да кажем за тези, които живеят и работят в отдалечени региони, да вземем за пример?

„ Има транспортни средства, които няма да са идеално пригодени за електричество “, изяснява тя. „ Вярваме, че нашият е един от тях, защото ще се употребява по метод, който значи, че ще тегли неща, ще работи интензивно. Ще се изкачва в планини, ще бъде в средата на нищото.

„ Ако в действителност желаете да го употребявате по този метод, електричеството не е добър отговор въз основата на днешната инфраструктура. “

Тя беше подкрепена от шефа на Toyota UK Огюстен Мартин, който съобщи, че „ Ако въглеродът е врагът, той не може да бъде решен единствено с една технология. Възможността за избор не може да бъде нещо неприятно. “ Това е мнение, споделяно от Акио Тойода, който фамозно разгласи, че „ врагът е въглеродният диоксид, а не моторът с вътрешно горене “.

Огюстен също по този начин прегледа обстоятелството, че някои международни пазари изостават доста от Европа и Съединени американски щати в кривата на внедряване на електрически транспортни средства, а някои страни просто нямат инфраструктура за напълно електрическо задвижване. „ Не всеки район [в света] е на един и същи стадий “, сподели той.

Законодателите наподобява търсят универсално решение, само че такова просто не съществува. На някои пазари отговорът може да е водородни горивни кафези и изгаряне на водород, до момента в който на други електрическите транспортни средства работят добре. За някои пазарни сегменти синтетичното гориво е изцяло жизнеспособно.

„ Всяко изпитание за понижаване на въглеродните излъчвания би трябвало да бъде приветствано. Всяко понижение е отлично. Така ще изградим пътя “, заключи Огъстин.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР