Главният изпълнителен директор на Фейсбук (Facebook) Марк Зъкърбърг обяви в

...
Главният изпълнителен директор на Фейсбук (Facebook) Марк Зъкърбърг обяви в
Коментари Харесай

Зукърбърг: Блокираме фейсбука на Тръмп


Главният изпълнителен шеф на " Facebook " ( Фейсбук ) Марк Зъкърбърг разгласи в четвъртък, че компанията ще блокира акаунт а на президента Доналд Тръмп " за неопределен срок и най-малко за идващите две седмици, до момента в който приключи мирният преход по предаване на властта ", заради ролята на настоящия президент в подбуждането на вчерашните протести във Вашингтон.

" Шокиращите събития от последните 24 часа ясно демонстрират, че президентът Доналд Тръмп има намерение да употребява оставащото си време на поста, с цел да подкопае мирния и легален преход на властта към определения за негов правоприемник Джо Байдън ", се споделя в изказване на Марк Зъкърбърг, представено от БНР.

" Смятаме, че рисковете да позволим на президента да продължи да употребява нашата услуга през този интервал са просто прекомерно огромни. Затова разширяваме блокиране то на неговите акаунт и в Фейсбук и Instagram за неопределен срок и най-малко за идващите две седмици до довеждане докрай на мирният преход по предаване на властта ", заключи ръководителят на " Facebook ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР