Главният изпълнителен директор на Binance Чангпенг Джао (CZ) е най-богатият

...
Главният изпълнителен директор на Binance Чангпенг Джао (CZ) е най-богатият
Коментари Харесай

CZ: Ако Binance банкрутира, потребителите ще получат парите си преди акционерите

Главният изпълнителен шеф на Binance Чангпенг Джао (CZ) е най-богатият човек в криптоиндустрията. Той увери вложителите, че в случай че платформата за търговия банкрутира, първо ще бъдат възобновени средствата на потребителите, преди да се намерения за акционерите.

Това стана в обширна сесия Ask Me Anything (AMA), извършена на 21 май, която беше свалена незабавно след приключването ѝ.
CZ разиска разнообразни тематики, в това число: Решението на Binance да възобнови търговията с Terra Luna, макар нейния фалит;Как Binance обработва средствата на потребителите;Бъдещето на Binance Chain. Потребителските средства в никакъв случай не се смесват с оперативните средства на Binance
Според CZ средствата на потребителите в никакъв случай не се смесват с оперативните средства на компанията. След това той увери вложителите, че при положение на банкрут или сходно събитие „средствата ще бъдат възобновени първо на потребителите, преди всички акционери“, добавя от Times Tabloid.
Коментира и централизирания темперамент на веригата Binance
Според него ниският брой на валидаторите оказва помощ на мрежата да реализира по-бързи преводи.

„Моето лимитирано техническо схващане е, че има компромис сред броя на възлите по отношение на продуктивността. Поне в този миг от еволюцията на нашата блокчейн верига.
Чангпенг Джао Съвети за вложения в криптовалути на CZ
В хода на AMA основният изпълнителен шеф на Binance показа и своите препоръки за крипто вложения, които той обаче не спазава.

В капиталово отношение не съм добър образец. Аз не диверсифицирам. Препоръчвам на множеството хора да диверсифицират. Но за мен, аз съм напълно в Binance. Изцяло в криптовалутите, BNB и BTC. Използвам картата си Binance на всички места, където отивам.
Чангпенг Джао
Чангпенг Джао, известен като CZ, който преди този момент е работил в Токийската фондова борса и Bloomberg Tradebook като разработчик, започва през 2017 г. Според Forbes CZ има 30% дял в компанията. В момента е 19-ият най-богат човек в света, с чисто положение от 17,4 милиарда $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР