Главният изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка

...
Главният изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка
Коментари Харесай

Петя Димитрова с награда Банкер на годината за завоювано доверие на акционерите

Главният изпълнителен шеф и ръководител на УС на Пощенска банка получи влиятелното отличие за сполучливото привършване на обединяването с Банка Пиреос България, извоюваното доверие на акционерите и потвърдените умения да управлява екип

На стилна гала, която се организира късно нощес, Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Пощенска банка, бе отличена със специфичната премия „ Банкер на годината 2019 “ за извоюваното доверие на акционерите на банката и потвърдените умения да управлява екип. Призът ѝ беше връчен от зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ и ръководител на парламентарната Комисия по вероизповеданията и правата на индивида Красимир Велчев. Това е следващо отличие за Димитрова, откакто през 2012 година и 2015 година бе удостоена със същата премия, а през 2017 година за сполучливия мениджмънт и съхраненото доверие на клиентите.

„ За нас тази година бе извънредно сложна, само че и една от най-успешните. Успяхме да се обединим с Банка Пиреос единствено за четири месеца и поставихме връх на пазара, за което благодаря на моите сътрудници. Това за нас е огромно достижение. Благодаря на уредниците за това прелестно събитие, уповавам се, че и след още 25 години още веднъж ще го организирате и ще бъдем тук, с цел да споделим триумфите си “, разяснява Петя Димитрова.

„ С силата, работохолизма и харизмата си една жена освен се оправи с всички компликации, само че го направи и с шампионско движение. Обединената през тази година институция се изкачи в челната петица на най-големите банки в България и усили облагата си до 104 млн. лв. към края на септември. В същото време продължи да се развива в крайник с времето и да отделя сериозен запас в областта на дигитализацията “, декларират уредниците по време на формалната гала.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР