Главният инспектор на затворите Чарли Тейлър каза, че е дълбоко

...
Главният инспектор на затворите Чарли Тейлър каза, че е дълбоко
Коментари Харесай

Мъжки надзиратели насилствено съблякоха „невероятно уязвима“ затворничка тийнейджърка – доклад

Главният контрольор на пандизите Чарли Тейлър сподели, че е „ надълбоко шокиран “ от констатациите, които са събрани от инспекции през ноември и декември предходната година.

Служителите постоянно би трябвало да се намесват „ неведнъж през нощта “, с цел да спрат девойките, които се пробват да се самонаранят, споделиха инспекторите, като мястото има „ най-голям % на самонараняване от всички затвори в страната “.

Трите девойки, държани там, съставляват повече от половината от случаите на самонараняване през миналата година, което е било „ главната причина за потребление на мощ и набези против личния състав “, се прибавя в отчета от вторник.

„ Бяхме надълбоко шокирани да открием, че възрастни мъже служители на реда лимитират и събличат необикновено уязвимо момиче не един път, а два пъти “, сподели господин Тейлър.

„ Въпреки че те без подозрение са работили, с цел да предотвратят съществени вреди, наличието на голям брой мъже, които са я притискали и са събличали облеклата й, ще е предизвикало спомагателна трав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР