Главният герой в романтично риалити предаване по водеща наша телевизия

...
Главният герой в романтично риалити предаване по водеща наша телевизия
Коментари Харесай

Ергенът: Една от участничките обърна всичките ми представи за нея

Главният воин в сантиментално риалити предаване по водеща наша телевизия разкри пикантни детайлности за девойките към него.

По време на фотосите на „ Ергенът “ ми беше доста мъчно да жонглирам сред страстите на девойките, които се променяха безусловно за секунди. Това сподели Виктор Стоянов – Ергенът пред Novini.bg.

Адаптирах се и правех каквото мога, тъй че да ги предразположа, да ги накарам да се усещат добре. Откровено казано, не съумявам постоянно да виждам предаването. Разбирам до къде е стигнало излъчването от хората, които ми пишат и които ми задават въпроси за какво съм споделил това или съм направил това, сподели още той.

Стоянов означи, че в никакъв случай не му е било елементарно да реши коя дама да напусне формата.

Опитвам се постоянно да взимам най-обективното и вярно решение. Всяка от тях е друга. Всяка от тях има и страни, които ми харесват, и такива, които не ми харесват. В миг като този е извънредно мъчно, виждайки всички тях застанали против мен, втренчили погледи в мен, да взема решение. Опитвах се да взема най-хубавото за себе си решение. Колкото и егоистично да звучи, все отново аз съм там, с цел да намеря своята половинка и се пробвах, посочи още Стоянов.

Реалити звездата разяснява, че предаването го е научило да изслушва хората. 

В действителния живот ми е доста мъчно да запазя фокус и интерес върху нещо, което не ме е сграбчило незабавно, само че там се научих, че това може би не е най-правилното. Първото усещане лъже, най-малко при мен лъже. И човек, който може би ми се коства по един или различен метод по-далеч от мен самия, след това прекатурва визиите ми за себе си, което е доста приятна изненада, добави още той.

Виктор Стоянов означи, че е трансформирал мнението си за някои от участничките, само че е било обвързвано с държанието и отношението им по време на фотосите на предаването. 

Аз не проследявам всички епизоди на предаването, понякога попадам на някакви фрагменти от обстановки и те дават отговор на усещанията, които към този момент съм си взел за тях. Така че сега не ме изненадват по никакъв метод. Смея да настоявам, че съм съумял да ги опозная. Когато стартира предаването първоначално си мислех дали не съм бил подведен. Изпитвах голямо любознание към това да видя дали изводите, които съм си направил, са правилни. Това, което съм си мислел и това, което съм опознал от тях, е тъкмо това, което виждам, уточни още Стоянов. 

По думите му е изцяло допустимо в реалити формат като " Ергенът " да намериш същинската обич. 

Сещам се за една съответна участничка, с която в началото много малко комуникирах. Първо беше ми мъчно, другите проявяваха по-голямо внимание и интерес към мен и предпочитание да си поддържаме връзка. Почти не приказвах с нея. Но след това тя прекатурна визията ми за себе си, посочи още Ергенът. 

Виктор Стоянов съобщи, че е запазил всички дарове, които е получил от участничките в предаването. 

Майката на Виктор разкри най-големите му секрети

Ергенът добави, че персоналната му суетност е нещото, което го стимулира да тренира и поддържа добра физическа форма. 

Суетата ми ме стимулира. За мен външният тип е нещо извънредно значимо. Може би звучи незадълбочено за някои хора. Но е най-простият образец, който мога да дам. Ако не изглеждах по този начин, надали щях да бъда в Ергенът. Определено персоналната ми суетност ме тласка всеки ден да вървя да упражнявам, добави още той. 

В момента Виктор Стоянов се занимава интензивно с пеене и свирене на пиано. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР