Главният герой в риалити шоуто “Ергенът” Виктор Стоянов разкри причината,

...
Главният герой в риалити шоуто “Ергенът” Виктор Стоянов разкри причината,
Коментари Харесай

Защо Ергенът няма татуировки?

Главният воин в риалити шоуто “Ергенът” Виктор Стоянов разкри повода, заради която няма татуировки. Въпреки че огромен почитател на този тип изкуство, някогашният гребец няма нито една рисунка по тялото си поради татко си, научи Lupa.bg.

“Нямам татуировки. Може би поради татко ми. Като всеки младеж и аз съм желал татуировки. Може би, с цел да бъда забавен, харесан. Много съм признателен сега, че той не ми разреши тогава. Всъщност той не ми забрани, а ми споделяше: “Ако те видя с татуировка, ще ти я смъква с ютията”. Това беше задоволителен претекст за мен да не го върша. Баща ми не е от хората, които приказват празни приказки”, разкри Виктор Стоянов в подкаста “Фактор”.

“Тогава му се дразних за доста от нещата, които ме ограничаваше. Той е риболовец и също ми споделяше: “Ако те видя с обица, ще си прекарам кордата през нея и ще ти я смъква рязко”.

Хората обичат да се рисуват. Аз доста одобрявам хубави татуировки, в действителност съм познавач на това изкуство. Но не мога да си показва себе си. Първо имам възприятието, че ще стана като масата. Колкото и неповторима да е тази картинка. Второ считам, че даже нещо доста да ми харесва сега, аз се познавам добре и знам, че бързо се запалвам и след време ме пуска. А татуировката не е нещо, което бързо можеш да заличиш. Макар, че има нови технологии, които разрешават премахването им. Предпочитам да се веселя на непознатите изкуства, върху непознатите тела, а моето да си остане такова”, добави Ергенът.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР