Главният финансов директор на Volkswagen Group Арно Антлиц заяви, че

...
Главният финансов директор на Volkswagen Group Арно Антлиц заяви, че
Коментари Харесай

Volkswagen очаква още по-трудна 2023 година

Главният финансов шеф на Volkswagen Group Арно Антлиц съобщи, че чака идната година да бъде “ още по-предизвикателна ”, защото инфлацията и влошаващите се стопански вероятности понижават в търсенето.

Антлиц съобщи това в изявление пред Bloomberg, като изрече мнение, че VW ще би трябвало да усъвършенства продуктивността си и да понижи непрекъснатите разноски, защото автомобилният производител не може изцяло да покрие растящите разноски за първични материали и сила.
Antlitz съобщи, че VW към момента има поръчки, които ще покрият продажбите през първата половина на идната година. VW също е под напън да обърне внимание на своите електрически автомобили, които бяха изумени от вътрешни раздори и закъснения на софтуера, които отложиха премиерата на основни модели на Audi и Porsche.

Изпълнителният шеф Оливър Блум преоценява някои от тактиките, заложени от предшественика му, който настоя за планове с амбициозна скорост в опит да настигне Тесла.

Сред най-належащите задания е премахване на проблеми в софтуерното поделение Cariad, където неуспехите накараха VW да забави основния план за електрически коли Trinity с най-малко две години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР