Главният директор по инвестициите на Bitwise Мат Хоуган наскоро направи

...
Главният директор по инвестициите на Bitwise Мат Хоуган наскоро направи
Коментари Харесай

Биткойн: Има много търсене, но няма достатъчно предлагане

Главният шеф по вложенията на Bitwise Мат Хоуган неотдавна направи оценка на настоящия пазарен пейзаж, като означи повишаване на търсенето на Биткойн ETF от страна на разнообразни групи вложители.

Това повишаване на интереса се дължи на обстоятелството, че вложителите на дребно, институциите, хедж фондовете и самостоятелните финансови консултанти демонстрират все по-голям възторг към ETF като средство за достъп до пазара на Биткойн. Хоуган акцентира необятната прелест на ETF-ите, изтъквайки тяхната досегаемост за самостоятелни вложители, както и за по-големи финансови институции.

Анализаторите плануват по-нататъшно повишаване на институционалното присъединяване през идващите месеци, изключително когато огромните банки стартират да изследват Биткойн ETF. Хуган оприличи тази наклонност на основен миг за Биткойн, сходен на “IPO миг ”, като допусна, че това значи нова фаза на разкриване на цените на криптовалутата.

Хоуган също по този начин обърна внимание на несъответствието сред търсенето и предлагането, който води до повишение на цената на Биткойн . Той означи, че борсово търгуваните фондове са придобили доста количество Биткойн спрямо релативно лимитираното предложение, генерирано от миньорите, което акцентира високото търсене на Биткойн.

В вероятност Хоуган ревизира прогнозите на Bitwise за 2024 година, като допусна, че Биткойн евентуално може да надвиши $100,000, акцентирайки като фактори за това продължаващата динамичност на търсенето и предлагането и идното халвинг събитие през април.

Що се отнася до бъдещето на Биткойн ETF-ите, Хоуган предвижда консолидация на пазара, предвиждайки няколко преобладаващи играчи да се задържат в дълготраен проект. Той също по този начин чака продължение на нововъведенията в предлагането на ETF, в това число въвеждането на нови функционалности като покрити прът варианти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР