Главният архитект на София Здравко Здравков е разговарял с мажоритарния

...
Главният архитект на София Здравко Здравков е разговарял с мажоритарния
Коментари Харесай

Главният архитект на София: Трябва да се намери спешно решение за покриване на Сектор А на Герена

Главният проектант на София Здравко Здравков е разговарял с мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков нощес във връзка проблема с козирката на Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ".
 Наско Сираков отговори на спортния министър за козирката на Наско Сираков отговори на спортния министър за козирката на "Герена "
" Снощи се чухме с Наско Сираков. Касае се за дотъкмяване на един стадион, който е стартират като структура. Сектор " А " не е затрупан на " Герена ", а неговото покриване би трябвало да дава отговор на условията на УЕФА, като това ще коства много средства. Такава прилика козирка – естрада, не трябва да се прави, стадионът има голяма потребност от покриване, тъй като без него стартира да се разрушава. Всеки знае, че една постройка без покрив, стартира наводнение ", стартира Здравков пред Българска национална телевизия.
 Министър Василев със мълниеносен отговор на изказванията на Наско Сираков Министър Василев със мълниеносен отговор на изказванията на Наско Сираков
" Трябва да се откри незабавно решение за покриване на Сектор " А ", само че не е единствено покриването, има много сериозна смяна в осветлението, в другите браншове, с цел да се покрият условията на УЕФА. Трябва да се намерят съществени средства. Финансовият запас за сходни уреди е голям. Трябва да се сметне какъв брой средства трябват. Тук е въпросът е да се откри нужното финансиране, напрежение ще има, до момента в който няма явен финансов запас ", приключи той.
 Добра вест за Левски, Мохамед няма да пречи за лиценза Добра вест за Левски, Мохамед няма да пречи за лиценза 13 яну | 06:37  Валери Божинов: Надявам се Левски да се класира в Европа Валери Божинов: Надявам се Левски да се класира в Европа 12 яну | 20:15  Емо Спасов: Левски има потребност от предприемач като Ганчев или Домусчиев Емо Спасов: Левски има потребност от предприемач като Ганчев или Домусчиев 12 яну | 16:03  Михаил Вълчев: Много неточности бяха допускани досега в селекциите на Левски Михаил Вълчев: Много неточности бяха допускани досега в селекциите на Левски 12 яну | 13:37  Привържениците на Левски организираха нова среща за Сдружението Привържениците на Левски организираха нова среща за Сдружението 12 яну | 10:54  Чандъров: Може да играем с Левски на “Герена ” за Купата Чандъров: Може да играем с Левски на “Герена ” за Купата 11 яну | 10:18 Още от БГ Футбол  Адвокатът на ЦСКА - София: Всичко върви в вярната посока и съм оптимист, че напълно скоро ще имаме един нов стадион Адвокатът на ЦСКА - София: Всичко върви в вярната посока и съм оптимист, че напълно скоро ще имаме един нов стадион 13 яну | 09:10 606 4  Септември (Симитли) се укрепи с нападател на Спартак (Вн) Септември (Симитли) се укрепи с нападател на Спартак (Вн) 13 яну | 09:00 722 1  Добра вест за Левски, Мохамед няма да пречи за лиценза Добра вест за Левски, Мохамед няма да пречи за лиценза 13 яну | 06:37 12159 40  Последният в Румъния притегли състезател на ЦСКА 1948 Последният в Румъния притегли състезател на ЦСКА 1948 13 яну | 00:09 3987 1  Олимпия (Шумен) продължава с ударната селекция от Грузия Олимпия (Шумен) продължава с ударната селекция от Грузия 12 яну | 22:56 3026 3 Виж всички Водещи Новини  Новак Джокович беше включен в жребия за АО макар неразбираемия му статут Новак Джокович беше включен в жребия за АО макар неразбираемия му статут 13 яну | 08:57 2036 10  Добра вест за Левски, Мохамед няма да пречи за лиценза Добра вест за Левски, Мохамед няма да пречи за лиценза 13 яну | 06:37 12159 40  Реал Мадрид надделя Барса в зрелищно Ел Класико за историята Реал Мадрид надделя Барса в зрелищно Ел Класико за историята 12 яну | 23:35 65854 248  Интер подвигна Суперкупата след продължения и гол в последната секунда Интер подвигна Суперкупата след продължения и гол в последната секунда 12 яну | 22:40 42517 68  Челси не остави подозрения и след втора победа е на край Челси не остави подозрения и след втора победа е на край 12 яну | 23:42 28627 23 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР