Главният аналитик на Yuanta Securities Джеф Пу заяви, че през

...
Главният аналитик на Yuanta Securities Джеф Пу заяви, че през
Коментари Харесай

През 2019 година се очаква да излезе iPhone с три камери

Главният аналитик на Yuanta Securities Джеф Пу съобщи, че през втората половина на 2019 година Apple ще показа на пазара най-малко един iPhone с тройна камера.
На пръв взор наподобява, че това е безсмислено и не си коства увеличението броя на оптичните датчици. Но редица специалисти са на мнение, че с мобилните фотоси обстановката е същата като с процесорите – едно и две ядра към този момент са малко. В смарт телефоните няма по какъв начин да бъдат сложени матрици с огромен размер и комплицирани оптични системи с преносими съставни елементи. Ето за какво, подобряването на техните характерности към сегашен ден може да стане единствено посредством спомагателни оптични модули.

Huawei сподели със своя смарт телефон P20 Pro, че има смисъл от система с три камери. Сега този смарт телефон е най-хубавият в света по качеството на фотосите и видеата. Допълнителните фотосензори се употребяват за оптичния зум и за висококачествени черно-бели изображения.

Неотдавна и китайският уеб страница Economic Daily News заяви, че Apple ще покаже iPhone с петкратен зум, в който най-малко едната камера ще е с резолюция 12 мегапиксела. Но уеб сайтът не даде информация по кое време ще стане това.

Най-вероятно, тройната камера ще бъде сложена единствено в най-скъпата версия на iPhone.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР