Главният аналитик на компанията KGI Мин-чи Куо (Ming-Chi Kuo), който

...
Главният аналитик на компанията KGI Мин-чи Куо (Ming-Chi Kuo), който
Коментари Харесай

KGI: Бюджетният iPhone с 6,1-инчов LCD дисплей ще струва $550

Главният аналитик на компанията KGI Мин-чи Куо (Ming-Chi Kuo), който до момента не е забелязван да дава погрешна информация съобщи, че тази година Apple има намерение да предложи две нови версии на iPhone с 6,1-инчов LCD екран.
Аналитикът посочи, че първият вид на смарт телефона няма да има eSIM, а физически слот за две SIM-карти. Вторият модел също е 6,1-инчов, само че има слот единствено за една физическа SIM-карта. Цената на този телефон ще бъде в границите на $550-$650. Цената на dual-SIM версията на смарт телефона ще е малко по-висока – от $650 до $750.

Освен това, подобен dual-SIM
слот ще има и 6,5-инчовият айфон с OLED екран, който ще бъде позициониран като най-съвършената версия от линията iPhone за 2018 година. Според тази информация, 5,8-инчовият OLED телефон ще има слот за единствено една SIM-карта.

Мин-чи Куо предвижда, че ниската цена и слота за две физически SIM-карти ще трансфорат 6,1-инчовият iPhone в най-продавания смарт телефон от цялата линия телефони на Apple за 2018 година. Но въпреки това, неналичието на DSDS в по-компактния и безценен 5,8-инчов iPhone, могат отрицателно да се отразят на продажбите на този модел.

Очаква се, че серийното произвеждане на 6,1-инчовия iPhone ще стартира след от 3 до 5 седмици след началото на производството на OLED версията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР