Главните прокурори на България и Турция – Борислав Сарафов и

...
Главните прокурори на България и Турция – Борислав Сарафов и
Коментари Харесай

Главните прокурори на България и Турция на посещение в Пловдив

Главните прокурори на България и Турция – Борислав Сарафов и Бекир Шахин, посетиха Пловдив  през днешния ден и се срещнаха с управлението на Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Пловдив. Визитата е част от работно посещаване на делегация от  прокурори от Върховния апелативен съд на Република Турция в границите на интернационален семинар за противопоставяне и обезвреждане на терористични закононарушения, който се организира у нас.

В срещата с представители на турската делегация участваха Мария Павлова, заместник-главен прокурор на Република България, апелативният прокурор на Пловдив Тодор Деянов, окръжният прокурор Ваня Христева, заместниците й Галин Гавраилов, Галина Андреева – Минчева и Анна Викова, районният прокурор Петър Петров, ст. комисар Георги Чергов, шеф на ОД на МВР-Пловдив, Гергана Мутафова, член на Висшия прокурорски съвет. 

Пловдивските магистрати показаха структурата и работата на трите прокуратури, а Гергана Мутафова описа за действието на Висшия прокурорски съвет и последните промени в Конституцията на Република България.

И.ф. основен прокурор Борислав Сарафов посочи пред прокурорите от Турция положителната работа и организация на пловдивската прокуратура по всички типове каузи. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР