Главната акушерка в Родилното отделение на клиниката по Акушерство и

...
Главната акушерка в Родилното отделение на клиниката по Акушерство и
Коментари Харесай

Родилното в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив е затворено до края на март

Главната акушерка в Родилното поделение на клиниката по Акушерство и гинекология в УМБАЛ „ Свети Георги “ е болна от ковид и отделението е затворено до 31 март, оповестиха от РЗИ.
Две девойки на 21 година са инфектирани с COVID-19 в Пловдив Издирват се контактните лица
Родилките, които са там сега, не са имали никакъв контакт с акушерката, инфектирана с ковид, защото тя е била последно на работа на 17 март и те ще бъдат изписани поетапно.

От РЗИ е изтънчен лист с всички дами, които са били в родилното помещение и са били обслужвани от инфектираната с ковид акушерка в интервала от 13 до 17 март, защото към днешна дата те подлежат на 14-дневна карантина. Списък е изтънчен и на целия личен състав на отделението.
" Колодрума " в Пловдив се трансформира в полева болница Капацитетът на залата е 300 кревати
Семейството на дамата също е сложено под домашна карантина. Персоналът на родилното поделение би трябвало прецизно да съблюдава всички противоепидемични ограничения и да е оборудван със защитни защитни средства.

Коронавирусът и България Здравният министър разпореди 28 дни наложителна карантина за инфектирани с COVID-19 Президентът: Дългото ограничение без безапелационни стопански ограничения може да докара до разрушителни последици Нови случаи на COVID-19 у нас, 17 души са дали позитивни проби Правителството утвърди контракт с Китай за доставка на защитни маски и респиратори Това са лечебните заведения, които ще лекуват пациенти с COVID-19 Борисов: Не е ясно по кое време ще завърши изключителното състояние 20 млн. лева месечно ще коства на страната тестването за COVID-19 Има формирани над 200 досъдебни производства за неспазване на карантината Култура по време на ковид: Как да бъдат подкрепени самостоятелните актьори? Гл. комисар Светлан Кичиков: Има реогранизация за по-бързо прекосяване на тирове на границата ни с Турция Производител на дезинфектанти: Само антивирусните гелове работят против COVID-19 Заразените с ковид у нас са към този момент 276 души Коронавирус и безработица: Каква е икономическата цена за българите в Америка? Борисов след онлайн среща с евролидерите: Трудно ще се откри компромис за парите Собственици на къща за посетители я дават гратис на медици Близо 500 българи са се върнали у нас за две седмици със съдействието на Министерство на външните работи Медици от белодробната болница в София: Отмениха предварително карантината ни Изписаха първата оздравяла пациентка от ковид от Александровска болница Ген. Мутафчийски пред bTV: Пикът на ковид евентуално ще е към Великден МОН разгласи публично: Принудителната почивка се удължава до 12 април
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 293 0 3 9 Света 597458 1146 27370 133373 Заразени* Нови Починали България 293 0 3 Света 597458 1146 27370
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР