Главен комисар Антон Златанов е назначен за директор на Гранична

...
Главен комисар Антон Златанов е назначен за директор на Гранична
Коментари Харесай

Главен комисар Антон Златанов поема „Гранична полиция“

Главен комисар Антон Златанов е назначен за шеф на „ Гранична полиция “, откакто Росица Димитрова беше освободена от поста през вчерашния ден.

Той беше показан пред състава от министър Калин Стоянов и заместника му Стоян Темелакиев, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Антон Златанов е роден на 8 октомври 1976 година в София. Отбил е военната си работа през 1996 година в ШЗО „ Христо Ботев “ в град Плевен.

През 2000 година приключва висше обучение в УНСС по специалността „ Планиране и прогнозиране на стопански системи “, а през 2002 година - магистратура по „ Международни стопански връзки “ в Стопанската академия в Свищов. През 2016 година, след обществена отбрана на дисертационен труд в Академия на Министерство на вътрешните работи, му е присъдена просветителна и научна степен „ Доктор “ в професионално направление „ Национална сигурност “.

Работи в системата на Министерство на вътрешните работи от над 25 години, като по време на службата си е неведнъж награждаван.  

Преминал е през всички равнища в системата. Постъпва в Министерство на вътрешните работи през 1997 година като служител на реда в отдел „ Охранителна полиция “, а след това работи и по линия " Криминална полиция ". Последователно е старши служител на реда, инструктор, контрольор в Столична дирекция на вътрешните работи. От 2008 година след извоюван конкурс минава на управителна служба като шеф на група в отдел „ Специализирани полицейски сили “, а след това е шеф на група „ Хулиганство, екстремизъм и спортни мероприятия “. В обособени интервали е шеф на бранш „ Масови мероприятия “ и заместник-началник на отдел „ Охранителна полиция “. На 13 май 2015 година е назначен за заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. В интервала май - юни 2021 година е шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР