Главчев има втора възможност да представи кабинет, който да направи

...
Главчев има втора възможност да представи кабинет, който да направи
Коментари Харесай

Йотова: Радев няма да подпише указ, ако Калин Стоянов остане в кабинета Главчев-2

Главчев има втора опция да показа кабинет, който да направи естествени и почтени избори. Не виждам къде повече можем да падаме надолу и да задълбочаваме рецесията. Радев няма да подпише декрет, в случай че Калин Стоянов остане в листата с министри в кабинета " Главчев 2 ".Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова, заяви NOVA.

Тя се включи в тържествата във връзка 147 години от Шипченската епопея.

Според нея би трябвало да има постоянно държавно управление до няколко месеца.

" Оптимист съм, че Главчев ще сформира длъжностен кабинет. Думите на президента бяха ясни. Той, макар гаврата с Конституцията, опитите да се лимитират пълномощията му и да се стигне блокаж на страната, е последният поръчител за непоклатимост и почтени избори. Стоянов поражда политическо напрежение и няма доверие в политическите партии. Изглежда, че той се стреми към своя политическа кариера, няма по какъв начин да е поръчител за почтени избори ", добави тя.

Йотова изрази вяра, че казусът с безводието ще бъде решен скоро. Тя дефинира като " актуален фашизъм " изнасянето на данни на учители в така наречен " черен лист ", които възразяват против противоречивите промени в Закона за предучилищното и учебното обучение. " Може да не съм съгласна с позицията на избрани групи, само че не поддържам това хората да не могат да изкажат свободното си мнение ", разяснява Йотова.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР