Главчев беше тясно свързан политически, докато не беше избран за

...
Главчев беше тясно свързан политически, докато не беше избран за
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Някои институции трябва да работят тихо, те не са суперзвезди

" Главчев беше тясно обвързван политически, до момента в който не беше определен за деполитизирана позиция ", съобщи политическия анализатор Георги Харизанов в " Тази заран " по БТВ. За това дали си прави добре работата като началник на Сметната палата, Харизанов уточни, че " няма доказателства за противоположното ", като добави, че " някои институции би трябвало да работят безшумно, те не са суперзвезди ".

 

Харизанов уточни, че служебният кабинет на Димитър Главчев би трябвало да е спокоен и експертен.

 

Харизанов сподели, че мощно се съмнява, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се опасява от " Продължаваме промяната ". Господин Главчев има късмет да покаже по какъв начин ще наподобява едно служебно държавно управление, чиято цел е да провежда предварителните парламентарни избори и да отиде да си почива, сподели Харизанов.

За изявлението на Бойко Борисов, че не са се виждали от 10 години, като се има поради че Главчев не беше определен от дълго време да управлява Сметната палата, Харизанов посочи, че е " желал да каже, че не са се виждали от доста време, ясно е посланието ".

Според Харизанов избори 2 в 1 ще са потребни най-много на евродепутатите, тъй като ще бъдат определени с повече гласове.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР