Гласувайте и спасете общините от мафията. Така ще спасите и

...
Гласувайте и спасете общините от мафията. Така ще спасите и
Коментари Харесай

Управляващите крадат и се карат за порциите на властта, народът мизерства

" Гласувайте и спасете общините от мафията. Така ще спасите и страната от хватката й. Опората на порочния модел е в общините. Те се трансфораха във феодални владения. Чрез общинската власт държат в послушание и боязън популацията, което мизерства. Ако в този момент не се надигнем и не се освободим от мафията, тя ще унищожава живота ни още четири години. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред поданици на Мездра. Тя посети общината, дружно с заместник-председателя на партията Атанас Зафиров и претендентът за кмет на Враца Иван Иванов, с цел да поддържат претендента за кмет Генади Събков и листата с общински съветници от " Българска социалистическа партия за България ".
" Крадат от публични поръчки, само че това са нашите пари - за улици, водопроводи, детски градини и учебни заведения, осветяване, театри, спортни площадки. После с тези пари ви купуват гласа. Не се продавайте, не продавайте и бъдещето на децата си за 100 лева през днешния ден ", прикани Нинова.
" Мездра се ръководи от мафията, за която няма партия, няма хрумвания, няма морал и полезности. Освободете се от нея. Сравнете ръководството в предходен мандат на нашия претендент Генади Събков с това в този момент. Отговорете си по какъв начин живяхте тогава и по какъв начин в този момент. Генади и екипът от общински съветници и претенденти за обитаеми места са почтени, открити, готови и потвърдени във времето хора. Тяхната цел е вашия по-добър живот ", акцентира Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР