"Гласуването по пощата се оказа абсолютна катастрофа. На петте от

...
"Гласуването по пощата се оказа абсолютна катастрофа. На петте от
Коментари Харесай

А защо не заклеймиха в САЩ и погромите, извършени от т.нар. борци срещу "расизма"

"Гласуването по пощата се оказа безспорна злополука. На петте от най-чувствителните щата губернаторите взеха решение да вкарат гласуването по пощата. Те трансформираха изборните правила, тъй като считаха, че по този начин ще победят Тръмп. Предлогът беше китайският вирус ", сподели журналистът Огнян Дъскарев в студиото на "Денят ON AIR ".

По думите му това, което целият свят видя, е неприемливо.

"Това бяха към половин милион души, изпълнени с яд, тъй като те са уверени, че на Тръмп му беше открадна успеха. Предполагам, че с цел да влязат в Капитолия - това е доста огромна издънка на защитата.

Това беше наказано и от международните водачи. Миналото лято обаче, имаше големи демонстрации на протестиращи против така наречен "расизъм ", които възпламениха десетки здания, полицейски сектори. Унищожиха хиляди бизнеси, раниха към 1000 служители на реда и убиха към 50. Аз не чух чак такова отвращение, заклеймяване от медиите и международните водачи. Не извинявам станалото през вчерашния ден, само че го дефинирам като двоен стандарт ", добави Огнян Дъскарев пред Bulgaria ON AIR.

Той акцентира, че тези, които най-яростно са осъдили щурма в Капитолия, са били левите медии.

"На конференцията на демократическата партия предходната година, която продължи няколко дни, нито един не осъди това, което споделих по-рано. Едва по-късно, когато осъзнаха, че това ще им навреди на изборите, внезапно Байдън стартира да осъжда насилието. Половин Америка е надълбоко уверена, че тези избори бяха откраднати от Тръмп ", безапелационен е Дъскарев и попита по какъв начин се живее в страна, в която половината от популацията счита, че новоизбраният президент е противозаконен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР