Гласуването на промените в конституцията на Северна Македония е институционалната

...
Гласуването на промените в конституцията на Северна Македония е институционалната
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Служител на УДБА води атаката срещу промените в конституцията на РСМ

„ Гласуването на измененията в конституцията на Северна Македония е институционалната част. Македония е изправена пред доста бездънен избор - да е самостоятелна страна или инструмент на непознати сили “.

Това изясни в предаването „ Тази заран “ журналистът Любчо Нешков.

Правителството няма болшинство в Народното събрание

„ Ако не бъдат признати измененията, Македония ще бъде отделена от пакета с Албания. Тя ще попадне в по този начин наречения „ сръбски свят “. Ние, като прилежаща страна, имахме обвързване това да го съобщим на нашите сътрудници. Рискът това да се случи не е дребен. Хората, които сътвориха жестоките войни, които стигнаха до геноцид в Босна, сега ръководят Сърбия. Единият беше министър на информацията при Милошевич, а другият му беше представител. Наблюдаваме, че единствено преди 10 дни тези хора посегнаха на България, казвайки, че в България има сърби “, добави той.

Едно от тях е на Александър Хаджирусет от 1843 година

„ Преди два дни при мен беше индивидът, който командва опозицията в Македония и непосредствен човек до Никола Груевски. В разногласието ни какво би трябвало да се случи, той с такава гняв призоваваше за разформироване на Народното събрание, че не чуваше причини. Когато го питах какво ще се случи – той сподели, че „ ще се играе две години и ще се смени плочата “. Македония не би трябвало да позволява един човек от опозицията да взема решение ориста на страната за десетилетия напред “, акцентира журналистът.

Все още лекарите предлагат да не бъде изместен в болница в София

„ В опозицията няма македонски причини. Тя приказва за български диктат, за българизация, за албанизация, както Вучич. Опозицията пази непознати геополитически ползи. Премиерът на Северна Македония сподели, че в македонския парламент има чиновник от „ Унутрашна државна безбедност “ (УДБА), която е Вътрешната държавна сигурност, основана от югославския деспот Йосип Тито. Ковачевски уточни този човек като водач на офанзивата против измененията в конституцията. Там е казусът. Не е във вписването на българите “, сподели още Любчо Нешков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР