Гласувах за силна България и за нормалност в политиката. Гласувах

...
Гласувах за силна България и за нормалност в политиката. Гласувах
Коментари Харесай

Доц. д-р Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката

" Гласувах за мощна България и за нормалност в политиката. Гласувах за възобновление на българската стопанска система, за независима външна политика ". Това съобщи претендентът за президент и лидер на 4 МИР Велико Търново откакто упражни правото си на глас в старопрестолния Търновград.

Михов съобщи, че гласоподава за мощно ръководство, което пази българските национални ползи, което ще взема решение действителните проблеми на хората, за отговорно ръководство и България, която следва своя път в Европа, отстоява ползите на целия български народ. " Гласувах за всички тези българи, които почтено и честно работят, творят и живеят в нашата страна с вярата за едно положително бъдеще ", съобщи претендентът за президент.
" Галъп ": 23,3 на 100 е изборната интензивност към 15.00 часа
Избирателната интензивност към 15.00 часа е 23,3%, сочат планирани данни на „ Галъп интернешънъл болкан “. Към 9.00 ч. организацията...

" В продължение на месец обиколих всички краища на България и видях доста хора обезверени и обезпокоени. Виждаме развиването на пандемията, която покосява стотици дневно. Това безспорно ще окаже въздействие върху изборната интензивност, само че въпреки всичко колкото повече хора упражнят правото си на глас, толкоз по-легитимен ще бъде изборът и аз моля всеки български жител да упражни своето право, тъй като единствено по този начин могат да се трансформират нещата ", безапелационен бе доцент доктор Милен Михов.

„ Началният екран на машината основава подвеждащо усещане и още един път бих желал да кажа на хората деликатно да избират полетата, в които ще гласоподават, тъй като няма връщане. ЦИК сподели по какъв начин могат да се объркат избори, за жалост това безспорно ще окаже въздействие “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР