Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом. За

...
Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом. За
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки дом

" Гласувах за сигурност и успокоение във всеки български дом. За устойчиво ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията за повишение на приходите, за развиване на стопанската система, която да подсигурява разцвет на страната ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни правото си на глас.
Нека хората да знаят, че в тези сложни рецесии няма да бъдат изоставени, че страната ще бъде до тях, ще бъде сътрудник и ще помогне, безапелационна бе тя. Гласувах за ред, правила, законът да се ползва еднообразно за всички, да има правдивост, акцентира Нинова.
" Гласувах със сърце, с цел да бъде България обществена и сигурна страна. Гласувах с воля, с цел да може Северозападът да престане да бъде най-бедният район в Европа. Гласувах със храброст, с цел да продължим борбата с мафията и задкулисието в страната ", съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров във Враца.
Председателят на Националния избирателен щаб Борислав Гуцанов благодари на всички, които дадаха вота си за избор на депутати в 48-то Народно събрание. Дадох гласа си за правдивост, България да има естествени връзки с всички страни, да няма умиращи от мраз и апетит хора, акцентира той. Гуцанов пожела триумф на представителите на обединението в цялата страна, а на хората - постоянен парламент и постоянно държавно управление.
Гласувах за мир, за умело и честно  ръководство, за това България да бъде обществена и сигурна страна и никой да не бъде зарязан в сложните зимни месеци, съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. Гласувах за постоянна, солидарна и обществена страна, разяснява Георги Гьоков. " И за тези, които могат да я обезпечат на хората, да ги преведат по-лесно през тази ужасна рецесия, която обърна стопанската система и живота ни с главата надолу. Отговорност е да се гласоподава и приканвам всички старозагорци да го създадат, с цел да има по-добро бъдеще България ", добави Гьоков.
Вяра Емилова показа, че е дала гласа си за сигурна и обществена България. " Гласувах за постоянна, сигурна и обществена България. Гласувах за развиване на Видин, гласувах, тъй като съм виновен и няма да разреша хората да гладуват и студуват ", съобщи във Видин Филип Попов. " Искам децата ни да живеят свободни от боязън, корупция и зависимости. Гласувах за тяхното бъдеще. А то е в обществена и сигурна България ", разясни Явор Божанков. " Гласувах за бъдещето на България. Да се разделим с корупцията и проблемите в инфраструктурата. Да се оправим с проблемите в опазването на здравето и образованието ", акцентира проф. Георги Михайлов в Кърджали.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР