Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом, за

...
Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом, за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова гласува за сигурност и спокойствие във всеки български дом

Гласувах за сигурност и успокоение във всеки български дом, за устойчиво ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията, за повишение на приходите, за развиване на стопанската система, което да подсигурява разцвет на България ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни правото си на глас.

Нека хората да знаят, че в тези сложни рецесии няма да бъдат изоставени, страната ще бъде до тях, ще бъде парньор и ще помогне. И, разбире се, за ред, правила. " Законът да е идентичен за всички, да няма богопомазани, да се ползва еднообразно за всичко, да има правдивост ", разгласи Нинова.

Тя чака Българска социалистическа партия да е в идващото ръководство, тъй като " без една мощна обществена партия в тези сложни моменти, няма да е елементарно ".

" С ГЕРБ и Движение за права и свободи не можем да вършим болшинство, дано забележим резултатите на останалите през днешния ден ", сподели Нинова на въпрос за алените линии на партията за сформиране на съдружно ръководство.

Тя бяви, че партията има 10 ограничения за първите 100 дни за преодоляване на инфлацията и повишение на приходите.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упражни правото си на глас в изборна секция 48 в 25 ОУ " Д-р Петър Берон " на ул. " Балканджи Йово " №22 в регион " Красно село " в София.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР