Гласувах за президент-държавник, който винаги ще се ръководи от българския

...
Гласувах за президент-държавник, който винаги ще се ръководи от българския
Коментари Харесай

Заради лични причини Нинова гласува вечерта |

Гласувах за президент-държавник, който постоянно ще се управлява от българския народен интерес; който като главнокомандващ ще се старае да има мир; България да не бъде въвличана във военни спорове и постоянно ще постанова несъгласие на закони, в които има и най-малкото подозрение за корупция и лобизъм и ще трансформира Консултативния съвет по национална сигурност в орган, където държавници ще мислим за България. 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто гласоподава на балотажа за президентските избори. Тя изясни, че е гласувала късно по персонални аргументи. 

" Случи се нещо и трябваше да отида до провинцията ", сподели още Нинова.

По думите й диалозите с " Продължаваме промяната " стартират във вторник и ще са разграничени в 18 експертни групи. " Обнадеждена съм, имаме кардинално съгласие ", добави тя. 

Лидерът на Българска социалистическа партия добави, че бюджетът е първото нещо, което би трябвало да се одобри, както и че партията няма да допусне компромис по тематиките за Македония и Истанбулската спогодба при договарянията. 

Нинова изясни, че решението на Националния съвет е тя да води договарянията с " Продължаваме промяната ", като Народно събрание на Българска социалистическа партия е дал висока оценка на нея и екипа й.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР