Гласувах за Герт Вилдерс. Мисля, че повечето му идеи са добри,

...
Гласувах за Герт Вилдерс.
Мисля, че повечето му идеи са добри,
Коментари Харесай

Какви са настроенията в Нидерландия след победата на Герт Вилдерс?

" Гласувах за Герт Вилдерс. "

" Мисля, че множеството му хрумвания са положителни, само че не всички. "

" Разбирам за какво толкоз доста хора гласоподаваха за него. "

Валери Гориа, Euronews: Намирам се на централния пазар в Ротердам, където популистът Герт Вилдерс означи един от най-хубавите резултати на последните избори. Инфлация, имиграция и жилищна рецесия - пристигнах, с цел да ревизира какви са аргументите за завоя, който нидерландците направиха към десницата.

Крайнодесният Вилдерс завоюва най-голяма поддръжка на парламентарните избори предишния ноември. Поддръжниците му упрекват отиващото си държавно управление за икономическата рецесия в Нидерландия. 

 
Нещо в Нидерландия би трябвало да се промени. След няколко години желая да си купя къща, през днешния ден е доста мъчно да се случи. Изборите минаха добре съгласно мен.
мъж

Вилдерс търси съдружни сътрудници за нов кабинет и смекчи твърдата позиция против исляма. Мнозина имат вяра, че той ще помогне на страната да преодолее рецесията, като затвори границите за мигранти.

 
Ниски пенсии, ниски приходи, по-високи разноски. Търсим отстъпки всеки ден. Трябва да има ново държавно управление допустимо най-скоро. Упорита работа, битка с бедността и прогрес. Това даде обещание господин Вилдерс. Нидерландия за нидерландците.
мъж

Валери Гориа, Euronews, Ротердам.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР