Гласувах за една силна и единна БСП. Това заяви кандидатът

...
Гласувах за една силна и единна БСП. Това заяви кандидатът
Коментари Харесай

На Кирил Добрев вотът в БСП му напомнял за казармата - по команда

Гласувах за една мощна и единна Българска социалистическа партия . Това съобщи претендентът за ръководител на столетницата Кирил Добрев. Той дал своя вот за този, който може да направи Българска социалистическа партия още веднъж победител .

В цялата си акция заложил на концепциите и визията каква би трябвало да е Българска социалистическа партия. А за това, че още не се знае какъв брой са социалистите с право на глас, той разяснява, че вотът в партията му напомнял на казармата - по команда и по тази причина допусна, че днешният избор очевидно ще е на правилото гласоподава се от заран, до момента в който се избере водач .
 Нинова убеждава: От гласа на всеки социалист зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България Обновена
Нинова убеждава: От гласа на всеки социалист зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България

Тя гласувала за това мнението на всеки социалист да бъде значимо

Добрев се надява още всички социалисти да са във форма. Самият той обаче се е объркал кой е останал в лидерската борба и кой се е отказал.

Има обаче сигнали за нередности към избора . Неговият екип обработва всички данни и сигнали за нарушавания в изборния развой. За образец той уточни по какъв начин за 22 минути съумели в едно място да гласоподават 30 души . Това са някакви гении, които за 40 секунди са попълнили ЕГН-то си и са съумели да гласоподават , по думите на социалиста.

Мобилната секция във Варна пък трябвало да обиколи 419 адреса. Това било за върховете на Гинес .
 Българска социалистическа партия избира водач
Българска социалистическа партия избира водач

Корнелия Нинова и Кирил Добрев останаха единствените кандидати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР