Гласувах за единството на нацията и за това да преодолеем

...
Гласувах за единството на нацията и за това да преодолеем
Коментари Харесай

Герджиков: Празните секции в Турция опровергаха всички приказки за масово гласуване там

" Гласувах за единството на нацията и за това да преодолеем всички рецесии, които в последно време се множат във вътрешнополитически, стопански и външнополитически проект ", съобщи откакто упражни правото си на глас претендентът за президент професор Анастас Герджиков, който прикани всички българи да излязат и да гласоподават.

" Ако се оправим с общи старания с политическата, здравната и икономическата рецесия българите ще бъдат още веднъж усмихнати и щастливи ", добави Анастас Герджиков.

Герджиков разяснява и вота в Турция. " Всички приказки за всеобщо гласоподаване в южната ни съседка се опровергаха. Телевизиите демонстрираха празни секции ", акцентира той.

ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ВОТ НА ЖИВО С DIR.BG!

За да проучват първите публични данни от екзитполовете, реакциите на двамата претенденти за президенсткия пост, както и тези на политическите водачи, от 19 ч. на 21 ноември в изключителното издание на видео подкаста " Директно в новините " гостуват социологът публицистите Явор Дачков и Владимир Йончев, социологът Васил Тончев и политологът Иво Инджов.

ГЛЕДАЙТЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗДАНИЕ на " Директно в новините ":
В уеб страницата на На живо във Фейсбук страницата на На живо във
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР