Гласувах, за да върнем държавата на хората, защото трябва ясно

...
Гласувах, за да върнем държавата на хората, защото трябва ясно
Коментари Харесай

Атанас Зафиров не е убеден дали въобще ще има управляваща коалиция

" Гласувах, с цел да върнем страната на хората, тъй като би трябвало ясно да кажем, че всеки глас е значим и всеки би трябвало да упражни правото си, с цел да не разрешава различен да взема решение вместо него ", съобщи и. ф. ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, който упражни правото си на глас в 11,00 часа в 28 СУ " Алеко Константинов " в столичния квартал " Красна поляна ".

" Гласувах, тъй като България се намира в тежка политическа, икономическа, обществена и морална рецесия. Време е за решение и за това да построим една по-различна България ", уточни Зафиров.

Обясни, че пуснал своя избор с хартиена бюлетина, тъй като счита, че " по този метод опциите за операция са по-малки ".

На въпрос с коя партия вероятно би се коалирала Българска социалистическа партия в идващия парламент той акцентира, че на този въпрос ще отговоря, откакто видят какво е желанието на българските жители.

" Дали изобщо ще има коалиция. Не знаем какви ще бъдат резултатите. След това, когато се допитаме до нашите групови органи - партийни и съдружни, и когато забележим има ли някаква покриваемост в политиките и в стратегиите на партияте - може да седнем на една маса и да поговорим ", разясни Зафиров.



Всички водачи на парламентарно показани партии по-рано прикани хората да излязат да гласоподават на фона на социологическиге прогнози за още по-ниска изборна интензивност на тези избори, с цел да не бъде килнат вотът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР