Гласувах за алтернативата на порочния модел на сглобката“, защото Пловдив

...
Гласувах за алтернативата на порочния модел на сглобката“, защото Пловдив
Коментари Харесай

Инж. Владимир Кисьов гласува за новото управление на Пловдив

Гласувах за алтернативата на порочния модел на „ сглобката “, тъй като Пловдив и всички пловдивчани заслужаваме

 

Инж. Владимир Кисьов, упражни конституционното си право на глас. По традиция той гласоподава в 67 секция на НУ “Петко Рачев Славейков “. Този път той бе съпроводен от брачната половинка и  съратниците си от пловдивската конструкция на Вътрешна македонска революционна организация.

„ С тях съм, защото  са хора, които знаят по какъв начин да водят борби. Хора, които знаят по какъв начин да пазят дела. Хора, с които имам вяра, че ще създадем Пловдив още веднъж жив и проспериращ. Защото ние различен роден град нямаме и тъй като Пловдив заслужава. “- разяснява след вота инж. Кисьов.

Общинският консултант доктор Иван Црънчев гласоподава за  преструктуриране на здравния бранш, съгласно настоящата Здравна тактика на община Пловдив посредством сливане или ра­зширяване на дейност­та на общинските лечеб­ни заведения, за обезпечаване на до­стъпна, за навременна и качествена медицинс­ка помощ за лицата с репродуктивни пробл­еми.

„ Апелирам всеки да упражни своето право на глас, тъй като Пловдив е на всеки един жител и ние дефинираме какъв ще е той “ – прикани доктор Црънчев.

Колегата му в Общинския съвет в Пловдив Стефан Послийски даде своят глас за  Пловдив на пловдивчани, за съграждането на ново учебно заведение в регион “Западен “, за придобиването на държавни терени и превръщането им в паркове и зони за отдих.

Председателят на младежката организация на воеводите доктор Стефан Павлов гласува  за увеличение размера и броя на инициираните от общината здравно-просветни акции измежду специфични­те групи от населени­ето – деца, обществено уязвими групи и възр­астни хора, както и за повишение контрола върху общинските лечебни заведения и медицинските центрове и финансово излекуване на общинските здравни заведения, които към този момент имат финансови проблеми.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР