Гласувах с идеята, че нашият избор е важен и значим

...
Гласувах с идеята, че нашият избор е важен и значим
Коментари Харесай

Стефан Янев: Няма да бъде допусната възможност за манипулиране на вота


Гласувах с концепцията, че нашият избор е значим и важен би трябвало да го вършим осъзнато. Нашето право на избор е фундаментът на нашата народна власт. Призовавам българските жители да гласоподават, тъй като това е избор за бъдещето на страната. Уверявам всички българи, че нужните подготвителни ограничения, нужните механически условия по обезпечаване на сигурността на изборите са направени, спекулации са внушенията, че е допустимо потреблението на други машини, различен вид гласоподаване, което да опорочи вота. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев, съобщи БГНЕС.

Машинното гласоподаване е задоволително несъмнено. Електронният ключ, с който се зареждат стратегиите в машините е владеене на ЦИК, няма опция спомагателни машини да бъдат употребявани за вота през днешния ден. Уверявам жителите, че всички ограничения от страна на ЦИК и изпълнителната власт са взети, няма да бъде позволена опция за манипулиране на вота, разяснява Янев.

Още една с спомагателна инспекция ще бъде направена, ще бъдат преброени единствено и само разписките в урната, и този сбор ще бъде съпоставен с протокола, който има машината, в случай че има 100 дали своят вот, в урната би трябвало да има 100 разписки. Само и само това ще бъде тествано, няма да се ревизира качеството на разписките, дали са сгъвани, изтъркани, сподели Янев.

Той акцентира, че България има потребност от държавно управление с ясно болшинство, което да го поддържа, което да има ясно развиване за страната. Служебно държавно управление може да приготви бюджетна рамка, само че не трябва да потегля да прави политики посредством бюджет, сподели още Янев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР