Гласувах против вота на недоверие по три причини. Първата -

...
Гласувах против вота на недоверие по три причини. Първата -
Коментари Харесай

Марешки: БСП са готови и за сделка с дявола, за да се докопат до властта

Гласувах срещу вота на съмнение по три аргументи. Първата - на митингите ясно се видя, че хората са мъдри и виждат, че единствената партия от Освобождението до момента, която не е оцапана от коруцпия, е "Воля. " Влязохме с чест в Народното събрание и излизаме с постоянно от него. Това сподели от парламентарната естрада водачът на "Воля " Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в негативен избор след отхвърлянето на петия избор на съмнение срещиу кабинета "Борисов 3 ".

На митингите нито един не си разреши да издигне девиз против нас, добави той.

Второ – когато Българска социалистическа партия е идвала на власт, България постоянно е била или в рецесия, или в национална злополука. Затова хората желаят в никакъв случай повече да не я позволен във властта. Вие се пробвате да велзете във властта през задния вход – през така наречен длъжностен кабинет, уточни Марешки.

Правителството остава, петият избор на съмнение се провали

Третото нещо е отвращението от най-лошото нещо, което може да се случи в политиката – да се коалираш надали не с дявола, с цел да докопаш властта. На локалните избори вие се коалирахте с така наречен психодесни, меки китки, както ги назовават. В няколко общини успяхте да успехите в София и нищо хубаво не се случи там, обърна се водачът на "Воля " към Българска социалистическа партия.

Днес ясно се видя,че държавното управление има своето болшинство, тъй че да им пожелаем триумф, сподели още Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР