Гласувах още сутринта и се чувствам много добре от това.

...
Гласувах още сутринта и се чувствам много добре от това.
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Имаше моменти, в които си казвах край

" Гласувах още сутринта и се усещам доста добре от това. Имаше моменти, в които си споделях " край, няма да гласоподавам повече “, само че пристигна ли този ден постоянно го върша. Да не гласуваш просто не е алтернатива – все едно да не си свършиш нещата. Аз бих се чувствала по този начин, като че ли съм си изиграла представлението през просото, или съм си оставила къщата неподредена. “

Това сподели актрисата Теодора Духовникова във връзка вота за парламентарни избори на 27 октомври.

" Никак не обичам да ми се споделя, че от мен нищо не зависи. Ако искаш да ме активираш да направя каквото и да било, кажи ми, че от мен нищо не зависи. Това доста ме стимулира, тъй като е неистина – зависи от всички нас “, сподели още тя.

Талантливата актриса показа, че обичаният ѝ интервал в българската история е този след Освобождението.

" Какви политици са били тогава, Константин Стоилов да вземем за пример, какви оратори, визионери. Това е мислене за тази страна, само че не както сегашните ни политици ден да мине, различен да пристигна, " да не ми падне електората, да си остана в Народното събрание “, не – тогавашните политици са мислели за България “, изясни тя.

Актрисата разяснява и последните безредици в държавните театри у нас.

" Това не е нещо, което се случва в този момент – това е бомба със закъснител. Това е една система, която е майка за едни, мащеха за други и би трябвало да бъде изменена “, призова тя пред bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР