Гласувах машинно. Става бързо. Гласувах за това да се върнем

...
Гласувах машинно. Става бързо. Гласувах за това да се върнем
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров: Гласувах за това да се върнем към нормален живот и да си оправим държавата

" Гласувах машинно. Става бързо. Гласувах за това да се върнем към естествен живот и да си оправим страната ". Това сподели пред публицисти лидерът на листата на АБВ за 23 МИР – София доцент Атанас Мангъров, откакто упражни правото си на глас, съобщи Агенция „ Фокус “.
" Изборите по време на са съпроводени с доста страхове, които обаче хората би трябвало да преодолеят, в случай че желаят да трансформират живота си и най-важното – да се върнат към естествения си метод на живот. Освен това, в нашата страна има доста неща, които би трябвало да бъдат изменени. Очевидно е, че единствено връщането към естественото не е задоволително. Трябва да бъдат изменени доста неща. На първо място би трябвало да спрем тези безумни ограничаващи ограничения, които нямат необикновен резултат и нанасят доста съществени стопански, душевен и всевъзможни други вреди “, разяснява доцент Мангъров.
" На второ място това, което аз виждам от моята позиция е, че нашата здравна система се нуждае от съществени промени, тъй като в изискванията на една такава рецесия се оказа, че тя работи неефективно “, сподели още Атанас Мангъров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР