Гласоподавателите в Уисконсин одобриха във вторник двойка подкрепени от републиканците

...
Гласоподавателите в Уисконсин одобриха във вторник двойка подкрепени от републиканците
Коментари Харесай

Гласоподавателите в Уисконсин одобриха две мерки за гласуване, подкрепени от Републиканската партия, които ще променят начина на провеждане на изборите

Гласоподавателите в Уисконсин утвърдиха във вторник двойка подкрепени от републиканците конституционни ремонти, които ще трансформират метода, по който се организират изборите в сериозното полесражение щат, съгласно прогнози на Асошиейтед прес.

Първата мярка, обозначена в бюлетината като Въпрос 1, ще забрани потреблението на частни средства в изборната администрация – постоянно наричани присмехулно от консерваторите „ Зукърбъкс “.

Втората мярка, Въпрос 2, стеснява ролята и дефиницията на изборен служащ. По-конкретно, мярката изиска от гласоподавателите да решат дали „ единствено длъжностни лица по изборите, избрани от закона, могат да извършват задания при провеждането на първичните избори, изборите и референдумите “.

Противниците твърдяха, че ограниченията са резултат от голословни теории на конспирацията след успеха на Джо Байдън на изборите през 2020 година и че приемането им ще сътвори спънки пред гладкото осъществяване на изборите тази есен в Уисконс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР