Гласът на Планетата Земя“ е проговорил и носи ужасно предупреждение

...
Гласът на Планетата Земя“ е проговорил и носи ужасно предупреждение
Коментари Харесай

Сър Дейвид Атънбъро прави смело изявление за бъдещето на човечеството: „Това трябва да се споделя възможно най-много“

Гласът на „ Планетата Земя “ е проговорил и носи извънредно предизвестие и молба. < /p>

Сър Дейвид Атънбъроу, английски биолог, натурален историк и повествовател в обичания ефирен сериал „ Планетата Земя “, наред с доста други неща, приказва за положението на планетата.

Видеото беше споделен с X, прочут преди като Twitter, и е дълъг малко повече от минута, само че носи предизвестие, обхващащо милиони години.

„ Моля, не правете неточност. Изменението на климата е най-голямата опасност за световната сигурност, пред която в миналото са се изправяли актуалните хора. “ Сър Дейвид Атънбъроу “, гласи надписът над видеото.

Цитатът на Атънбъро — който е изречено в края на видеото — след това е последвано от думи от плаката: „ Няма време за очакване. #ActOnClimate. “

Що се отнася до самото видео, Атънбъроу изяснява, че заради увеличеното стопляне, „ нашата атмосфера в този момент съдържа концентрации на въглероден диоксид, които не са били равни от милиони години. “

< p> Той продължава да споделя, че сме покрай постигане на повратни точки, които, откакто бъдат преминати, ще накарат световните температури да се повишават спираловидно.

„ Ако продължим по настоящия си път “, предизвестява той, „ ще се сблъскаме с колапс на всичко, което ни дава сигурност. Производството на храна, достъпът до прясна вода, обитаемите температури на околната среда и океанските хранителни вериги и в случай че естественият свят към този момент не може да поддържа най-основните ни потребности, тогава огромна част от останалата част от цивилизацията бързо ще се разпадне. ”  < /strong>

Предупреждението му също не е безпричинно, защото има от ден на ден и повече образци за изложени на риск океански хранителни вериги, рискови рискови температури, намаляващ достъп до вода и загуба на съществени екосистеми като ледници.

Докато видеото и предизвестието пристигнаха с нормалното равнище на неодобрение и отказване, доста фенове като че ли чуха посланието мощно и ясно.

„ Усещането да крещиш в празнина “, оплака се един фен. „ Той е безусловно прав, само че никой не го слуша. “

„ Това би трябвало да се споделя колкото е допустимо повече “, сподели различен. „ Човечеството би трябвало да осъзнае, че всички сме в беда… Земята е дом за всички нас. “

Присъединете се към нашия безвъзмезден бюлетин за готини вести и действителна информация , което улеснява да си помогнете сами , до момента в който помагате на планетата.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР