Гласът на Петя Панева омагьоса треньорите и зрителите на Гласът

...
Гласът на Петя Панева омагьоса треньорите и зрителите на Гласът
Коментари Харесай

Мъжка му работа! Паднаха тайните на Петя -Гласът на Българи...

Гласът на Петя Панева омагьоса треньорите и феновете на " Гласът на България ". Тя стигна до финала, залагайки на фолклорни песни. Мисията й е да покаже, че младежите не са не запомнили националната ни музика. Петя е единствено на 21 години.

" Не съм вярвала, че ще мога да завладея сцената на " Гласът на България " с фолклор. Затова може би години наред не придобивах храброст да се явя на кастинга. Не знам тази година какво се случи и какво се пречупи в мен, само че споделих, че отивам и каквото ще да става ", признава Петя Панева.

Петя и Митко, нейният другар, споделиха в студиото на „ Тази Неделя “ за вълненията около нейната победа пред Петя Дикова.



„ За мен " Гласът на България " и преди и в този момент си е моята другарка Петя “, показа Митко.

Двигателя за любовта към фолклора и индивидът, който я кара да се запише на кастинг е нейният татко. Той се включи онлайн и съобщи, че младежите не са не запомнили фолклора, а щерка си разказа с една дума „ Вълшебство “.

Петя изясни за какво във фолклора хората се държат ръка за ръка.

„ Това значи, че народа е единен. Благодаря на цяла България, че се сплоти и ми гласоподава такова огромно доверие аз да държа тази купа „ Гласът на България ", признателна е Петя.

Митко споделя, че Петя е нежна душичка, само че двете фамилии са били единни и са я подкрепили в това й начинание.



„ Запознанството ни се случи преди години напълно колегиално. Но преди година взех решение да дойда на кафе в София и инцидентно, само че в кавички се видяхме “, показа Митко приятеля на Петя.

„ Пея у дома, когато него и татко му ги няма, тъй като знам какъв брой положителни музиканти са и ме е боязън нещо да не сбъркам “, сподели Петя.

„ Разплакват ме и ме разчувстват безусловно всички остарели артисти, доста обичам да ги чувам. Освен, че настръхвам мога и да се разплача постоянно, “ безапелационна е победителката.
Свързани вести Космическата Петя е новият глас на България ВИДЕО Завистта не спи: Тежък удар по победителката в "Гласът на България "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР