Гласът на младите хора, които искат да променят Пловдив –

...
Гласът на младите хора, които искат да променят Пловдив –
Коментари Харесай

„Браво, Пловдив” е гласът на младите хора, близо 50% от кандидатите са младежи

Гласът на младежите, които желаят да трансформират Пловдив – по този начин може да се опишат претендентите за общински съветници и районни кметове на „ Браво,Пловдив ”.

Сдружението, което се явява на изборите с регистрацията на „ Българска прогресивна линия ” под номер 36,  залага на младежи, показващи огромен капацитет в своите области.

Така четирима от претендентите за районни кметове са под 35 години, а в листата за Общинския съвет 23 от 51, или близо 50% от претендентите.  Най-младият претендент за областен кмет е  за „ Тракия ”  - Васил Ганчев е единствено на 23 години.

Въпреки че претендентите не са специалисти в политиката, те са специалисти в своите области. Сред младежите има към този момент потвърдени експерти във всички сфери на публичния живот – лекари,юристи инженери, бизнесмени,  учени и други.

„ Това са хора, които не са обремени от политиката, като имат голямото предпочитание да оказват помощ на своя град, където живеят, работят и желаят да отглеждат децата си. Листата за Общинския  съвет е направена по този начин, че младежите и тези от нас с повече опит, да намираме салдото в нашите решения и оферти.  Основният глас в „ Браво, Пловдив ” са точно десетките младежи, а ние – по-опитните  ги направляваме и оказваме помощ ”,заяви претендентът за кмет на „ Браво, Пловдив ” Савина Петкова.

Председателят на сдружението Веселин Костов сподели, че силата на младите е хора е това, което  отличава „ Браво, Пловдив ” от другите обединения, явяващи се избори в Пловдив.

„ Това е извънредно зареждащо – да виждаш младежи, които се интересуват от ориста на своя град и бъдещето на своите  деца. Кандидатите са извънредно пъстри хора с необикновен боеприпас от хрумвания, които желаят да осъществят. Длъжни сме да им помогнем в тази борба, която е единствено началото ”, сподели Костов.

" Браво, Пловдив "  е  с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия " за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

Ето и листата за Общинския съвет:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР