Гласът ми е добре, но всичко останало се промени за

...
Гласът ми е добре, но всичко останало се промени за
Коментари Харесай

Анна Нетребко: Подкрепих Путин през 2012-та - не можех да откажа, но съм против войната

Гласът ми е добре, само че всичко останало се промени за мен, споделя още Нетребко. „ Нищо в никакъв случай няма да бъде същото, както беше преди. Първият ми подтик, когато се случи всичко това, беше да се върна в родния си град Краснодар, с цел да бъда измежду другари от детството. Но това, несъмнено, беше невероятно. Познавам доста хора, които бяха бомбардирани, хора, които бяха принудени да бягат. Говорим доста за това между тях, това наранява сърцето ми. Но не мога да трансформира нещата “.

След като Нетребко направи изказването си, тя беше подложена на критика в Русия, че е изменник и предател. Дмитрий Рогозин, началник на съветската организация „ Роскосмос “, се нахвърли против нея, наричайки я с обидни прилагателни.

Някои среди на Запад пък я смятаха за близка до съветското държавно управление и Путин. „ През 2012 година имах вяра в положителните планове на Владимир Путин. Името ми се появи в листата на поддръжниците на президентската му акция. Предложиха името ми да бъде оповестено публикувано и аз се съгласих. Би било доста безразсъдно да откажа. Има неща, които е по-добре да не отказвате... Но в никакъв случай не съм взел участие в политическа акция нито за него, нито за някой различен. Гласувах за Путин през 2012 година и не го криех. Тогава си помислих, че той ще бъде от изгода за културата в Русия. Но по време на изборите през 2018 година даже не знаех, че името ми е отново в някакъв лист. Никой не ме е питал. “

„ В момента нямам проекти да пея в Русия. Не мисля, че в този момент е подобаващият миг за това. Но се надявам един ден събитията да се трансформират “, споделя още оперната звезда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР