Гладна кокошка просо сънува. Няма да стане. С предложенията за

...
Гладна кокошка просо сънува. Няма да стане. С предложенията за
Коментари Харесай

Проф. Радослав Гайдарски за ГЕРБ и новата конституция: Гладна кокошка просо сънува

Гладна кокошка просо сънува. Няма да стане. С предложенията за нова Конституция ГЕРБ печелят време. Смятаха, че ще намерят поддръжници измежду протестиращите. Точно тук сгрешиха.
Това съобщи пред bTV проф. Радослав Гайдарски, народен представител във VII Велико национално заседание.

" Това е метод да се забави оставката на държавното управление. Виждате, че те предложиха доста способи, освен промени в конституцията. Много от стачкуващите сега са поддръжници на концепцията за нов главен закон. Затова употребяват този миг. Смятаха, че ще намерят поддръжници измежду протестиращите. Мисля, че тъкмо тук сгрешиха - хората схванаха, че това е едно квазиискане ", уточни проф. Гайдарски.

По думите му е безусловно невероятно ръководещите да съберат нужните гласове за свикването на Велико национално заседание.

" Виждате, че това държавно управление е формирано от няколко партии. Ако следите мненията - партиите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов въобще не влизат в сметките на идващото Народно заседание. На тях им е доста добре ясно, че те в никакъв случай няма да припарят до там ", уточни още Гайдарски.

Той разяснява сбито хвърлената оставка на правосъдния министър Данаил Кирилов:

" Много мъчно човек може да разбере какво става. Навсякъде се приказва, че откакто Данаил Кирилов е станал министър, значи всеки може - равнището е паднало толкоз ниско ", уточни Гайдарски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР