Гладките подмишници без косми са мечтата на много жени. За

...
Гладките подмишници без косми са мечтата на много жени. За
Коментари Харесай

5 начина да се обезкосмим подмишниците, без да ги бръснем

Гладките подмишници без косми са фантазията на доста дами. За страдание, депилацията на тези деликатни зони доста постоянно е обвързвана с раздразнение, което унищожава стремежи резултат. Как да се отървете от космите под мишниците, тъй че кожата да не е алена и пареща? И по какъв начин да получите най-траен резултат?

Почистете космите под мишниците си с тример

Това е най-популярният, на ниска цена и бърз метод, който подсигурява неотложен резултат. За страдание бръсненето с бръснач има своята тъмна страна. Ден след процедурата космите израстват още веднъж. Освен това самобръсначката може да провокира раздразнение и проблем с враснали косми. Така че използването на тример е надалеч по-добро решение.
8 признака, че се епилираме погрешно
Епилацията може да ни коства значително финансови средства и по тази причина може да бъде доста е разочароващо, в случай че не реализираме мечтаните резултати...
Прочети повече
След процедурата измийте, подсушете и напръскайте с дезодорант. Дезинфекцирайте тримера. Съхранявайте го на изсъхнало място.

Премахване на косми под мишниците с крем за депилация

Космите на подмишниците при девойките могат да бъдат отстранени с крем за депилация. Това е релативно щадящ способ за нанасяне на крем с кератолитични свойства върху кожата на подмишниците. След няколко минути препаратът ще разтвори космите и би трябвало да отстраните непотребното с шпатула.

Трябва обаче да запомните, че кремът за депилация работи тъкмо като бръснач - отстранява космите незадълбочено. Няколко дни след процедурата космите ще пораснат още веднъж. Освен това кремът не работи на доста къси косми.

Восък за епилация на подмишниците
Фотоепилация или лазерна епилация - кое да изберем?
Всъщност тези техники имат повече прилики, в сравнение с разлики. Същността и на двете е, че благодарение на светлинни талази се унищожава част...
Прочети повече
Друг известен способ за унищожаване на нежеланото окосмяване е восък в разнообразни форми. Можете да изберете комфортни мазилки, течен восък или специфични ролки.

Восъкът за депилация ще ви разреши да премахнете космите под мишниците за по-дълго време, до 2 седмици. Трябва обаче да знаете, че този способ е много мъчителен!

Как да депилирате подмишниците си?

Нанесете восъка върху кожата на подмишниците благодарение на дървена шпатула (за течен восък). Залепете пластира (или при положение на течен восък - лента) по посока на растежа на косъма. След това пламенно го откъснете в посока, противоположна на растежа на космите.

След като премахнете космите, не забравяйте да нанесете успокояващи смазки върху кожата.
Съвети за безболезнено епилиране
Гладката кожа е цел на всяка дама, а в последните години и на част от актуалните мъже. Това прави епилацията една от най-честите козм...
Прочети повече
Как да премахнете космите под мишниците? Опитайте с епилатор!

Ще получите доста по-трайни резултати с добър епилатор. Действието му може да се съпостави с няколко десетки пинсети, които по едно и също време издърпват косми и луковици. В резултат на това те порастват доста по-късно, след 1-2 седмици.

Разбира се, епилацията на подмишниците е обвързвана с неприятни чувства. Ако желаете да се пощадите, изберете модел, който предлага функционалности като студен въздушен поток - тогава обезкосмяването става доста по-приятно. Някои епилатори могат да се употребяват и под вода, с цел да създадат епилацията по-малко мъчителна.

Постоянен способ за обезкосмяване под мишниците - IPL епилация

Какво да извършите, с цел да не порастват космите под мишниците? Привържениците на ултра-дълготрайните резултати ще се задоволят с домашни леки устройства за обезкосмяване. В предишното IPL епилацията можеше да се прави единствено в козметичен салон - през днешния ден можете да го извършите сами. Достатъчни са десетина процедури, с цел да забравите за космите под мишниците за доста месеци!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР